Geheel Huis/App (privé-verhuur)
Gedeeld huis/App (De eigenaar is aanwezig)

Filters

0

Cyprus vakantiewoningen (55 Accommodaties)

View By: Lijst Foto's

AANBIEDINGEN

Vroegboekkortingen

AANBIEDINGEN

Korting voor Last Minute Boeking

AANBIEDINGEN

Korting voor langverblijvers

AANBIEDINGEN

Korting voor Last Minute Boeking

AANBIEDINGEN

Korting voor langverblijvers

Vakantiehuis in Cyprus

Cyprus is een interessant vakantieland met een rijke geschiedenis. Cyprus bevat veel culturele bezienswaardigheden. De kustlijn is prachtig met haar beeldschone stranden. Meer landinwaarts is het landschap veelzijdig en de natuur het verkennen zeker waard.

Cyprus ligt in het oosten van de Middellandse Zee, hierdoor komen veel toeristen voor het klimaat en de stranden. De badplaatsen Agia Napa, Larnaca, Limassol en Paphos zijn erg populair, zij beschikken allen over prachtige stranden met het helder blauwe water van de Middellandse Zee, het nachtleven in deze steden is ook erg levendig. De hoofdstad Nicosia is ook zeker een bezoek waard, Nicosia is het culturele centrum van Cyprus met een groot scala aan culturele bezienswaardigheden.

Het klimaat van Cyprus is erg aangenaam, het varieert tussen ruim 35 graden Celsius in de zomer tot zo’n 16 graden Celsius in de winter, het hele jaar door erg aangenaam dus, hoewel het in de winter nog erg warm is kan er in Cyprus toch geskied worden in de bergen, ook wintersport fanatiekelingen kunnen dus prima op Cyprus terecht.

Voor een Cypriotische maaltijd kun je prima terecht in een van de vele locale restaurantjes, de Cypriotische keuken kent veel invloeden uit de Griekse en Turkse keuken, er word veel gebruik gemaakt van olijven, sla, feta en pitabrood.
Lees meer

Populaire Vakantiewoningen in Cyprus

Accommodaties waar u naar informeert

Verzend een Reservering Aanvraag
*
*
*
* *
Zijn deze datums te veranderen?janee
volwassenen kinderen
*
*
Stuur me het telefoonnummer van de eigenaar: Per Email   Per SMS

Zie de gebruiksvoorwaarden van AlwaysOnVacation voor meer informatie.